Betrouwbare co-locatie..

Uw servers, veilig in ons datacenter!

Wanneer je je eigen servers wilt onderbrengen in een datacenter kan SupCloud je hierbij helpen. Met co-locatie van SupCloud in Amsterdam. breng je je server onder in onze racks en krijg je toegang tot ons redundante netwerk. Jij regelt de hardware, wij verzorgen het netwerk, de hardware matige beveiliging en de stroomvoorzieningen. Je kunt je server opsturen via PostNL, UPS of een andere bezorgdienst naar ons kantoor en wij plaatsen en configureren deze voor jou in het datacenter. SupCloud werkt met co-locatie op basis van specifieke offertes zodat je altijd een scherpe prijs ontvangt.


security

Probleem & oplossing

Een bekend probleem binnen het bedrijfsleven is het inrichten van een IT server infrastructuur. Waar Een bekend probleem binnen het bedrijfsleven is het inrichten van een IT server infrastructuur. Waar voorheen een server werd geplaatst in de meterkast door een medewerker die in zijn vrije tijd "wel iets met computers deed" vragen organisaties nu professionaliteit, stabiliteit en betrouwbaarheid. Zo moeten servers geplaatst worden in een beveiligde omgeving met redundante stroomtoevoer, noodaggregaten en brandpreventie. SupCloud bied deze diensten aan vanuit een beveiligd datacenter in Wormer, net buiten de Amsterdamse hoofdstad..

Ship & Go Service

Niet iedereen heeft de tijd of mogelijkheid om zelf een server te plaatsen in ons datacenter. Daarom bied SupCloud de zogenoemde "Ship & Go" service aan. Met de Ship & Go service kun je de hardware opsturen naar SupCloud en plaatst een engineer de hardware in het rack. Uiteraard zorgen wij daarbij ook voor de benodigde kabels en labels indien gewenst. SupCloud kan tevens diverse software installaties uitvoeren zodat je de hardware zo snel mogelijk actief kunt gebruiken. Voor bepaalde plekken in het land is deze service zelfs gratis. Een engineer komt de hardware dan ophalen bij jou op kantoor en plaatst deze in het datacenter..feature


feature

Support & Remote Hands

Bij alle diensten van SupCloud staat de klant centraal, dit is dus ook het geval bij co-locatie. Support stopt niet na het plaatsen van de hardware. Wanneer je bijvoorbeeld een software installatie van A tot Z verzorgt wilt hebben voor jou of een klant door een ervaren engineer is dit mogelijk. Remote hands zijn tevens beschikbaar voor het uitvoeren van taken in het datacenter wanneer u zelf niet op locatie kunt zijn, in de meeste gevallen zijn deze acties zelfs gratis tijdens kantoor-uren. SupCloud kan ook een consultancy rol spelen voor het inrichten van jouw server en je advies en ondersteuning geven voor beveiliging, uitbereidingen of toekomstplannen..

Eerlijke, vaste prijzen

Teveel betalen houden we niet van, daarom betalen onze klanten ook nooit teveel. Wanneer je een server plaatst bij SupCloud betaal je bijvoorbeeld alleen voor de hoeveelheid ampère die je gebruikt en niet ook nog eens per kilowattuur. Zo weet je vooraf de maandelijkse kosten en loop je hierbij niet het risico op torenhoge nacalculatie facturen achteraf. Hetzelfde geld voor bandbreedte. Je krijgt 24/7 toegang tot het Network Operations Center om je dataverkeer te monitoren. Vooraf koop je een bepaald aantal dataverkeer in en je ziet zelf hoeveel je hiervan al hebt verbruikt. Zo sta je nooit voor verassingen en dat is wel zo eerlijk!feature


feature

Geen lange contracten

Veel datacenters vragen om lange contracten bij het plaatsen van hardware of het huren van rackspace. SupCloud begrijpt als geen ander dat bepaalde organisaties dit liever niet hebben omdat ze bijvoorbeeld net zijn begonnen of niet voor 1,2 of 3 jaar vast willen zitten aan dezelfde organisatie. Bij ons is dit geen probleem. We doen uiteraard ons best om u als klant zo goed mogelijk te bedienen en willen altijd meedenken met eventuele problemen die u ondervind. Maar mocht je om wat voor reden dan ook willen stoppen kan dat. Standaard is een contract 6 maanden en wanneer je tussentijds wilt stoppen betaal je een annulerings fee voor het ophalen en verzenden van de server onder begeleiding van een engineer waarna het contract ontbonden zal worden. Uiteraard geven wij klanten die wel voor een langere periode willen tekenen extra korting..

Altijd een scherpe offerte

Elke situatie is anders. Sommige klanten willen veel dataverkeer gebruiken en willen daarbij een vaste prijs voor een blok van een aantal terabytes, waarbij andere klanten liever betalen per 95% percentile. In bepaalde situaties kan het zelfs voorkomen dat je alleen in een bepaalde maand extra wilt opschalen wanneer je bijvoorbeeld een evenement hebt gepland. SupCloud denkt en groeit met je mee. Tussentijds opschalen is geen probleem. We hebben daarom ook geen vaste prijzen, dit betekend uiteraard niet dat onze prijzen niet scherp zijn zoals bij onze concurrenten vaak het geval is! Neem contact met ons op en ontvang dezelfde dag nog een offerte op maat, al vanaf €30,00 excl. p/m kan jouw server worden geplaatst in onze racks..feature

Wij denken met je mee!

Kies een kant-en-klaar pakket of stel er zelf een samen.

1U 5TB Aanbieding


€ 42,50 incl. BTW

per maand


1U rackspace

1 tot 16 IPv4 (IPv6 Ready) incl. rDNS

0.5A Power incl. KwH

1000Mbit verbinding

5TB dataverkeer

Oplevering binnen 3 dagen

Datacenter Wormer, Amsterdam


Contract 6 maanden / 12 maanden

Bestellen
Configureer zelf!

Maatwerk


Vanaf

€ 35,30 incl. BTW

per maand


1U tot 4U rackspace

1 tot 16 IPv4 (IPv6 Ready) incl. rDNS

0.5A tot 2.0A Power incl. KwH

1 tot 4 x 1000Mbit verbinding

1TB tot 50TB dataverkeer

Oplevering binnen 3 dagen

Datacenter Wormer, Amsterdam


Contract 6 maanden / 12 maanden

Bestellen

1/4 Shared Rack


Prijs

Op aanvraag


10U rackspace

2 x 1000Mbit verbinding

4.0A Power incl. KwH

100Mbit 95% percentille

1000Mbit verbinding

16 IPv4 (IPv6 Ready) incl. rDNS

Oplevering binnen 7 dagen

Datacenter Wormer, Amsterdam


Contract 6 maanden / 12 maanden

Aanvragen

Veelgestelde vragen

Wat betekend incl. KwH precies?

Alle co-locatie pakketen hebben fixed prijzen voor het stroomverbruik. Dit houd in dat je een vast bedrag per Ampere betaald en daarnaast geen overige kosten voor bijvoorbeeld KwH. Hiermee voorkomen we vervelende nacalculatie facturen achteraf!

Kan ik upgraden naar een unmetered port?

Ja dit is mogelijk, we bieden opties aan voor zowel 100Mbit unmetered als 1000Mbit unmetered (direct op de router).

Kan ik ook een Mac Mini plaatsen in het rack?

Ja dit is mogelijk, een Apple Mac Mini kun je zonder probleem in ons rack plaatsen en zal voldoende worden gekoeld. Vergeet niet om de juiste rack behuizing aan te schaffen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Is het ook mogelijk om een fiber uplink te krijgen?

Wij kunnen zowel fiber als UTP leveren. Indien je een 1Gbit of 10Gbit fiber uplink nodig hebt kun je contact met ons opnemen voor een offerte op maat. Het is uiteraard ook mogelijk om meerdere UTP links af te nemen en deze te bonden.

Heb je een andere vraag?

Neem dan contact met ons op!


Open een ticket

Wij zijn flexibel, kom je ergens niet uit?

Wij helpen je graag verder, neem contact met ons op!