Klantensysteem Home > Kennisbank > Windows > IIS, PHP en MySQL

IIS, PHP en MySQL

Komt u van een Apache of Nginx webserver af en gaat u gebruik maken van IIS met PHP en MySQL merkt u mogelijk
dat de snelheid lager is dan u dacht. Hier is een korte oplossing voor:

Zoek in uw wwwroot het bestand waarin uw database gegevens staan, mogelijk is dit config.php/db.php of global.php.
Open dit bestand met een tekstbewerker.

Verander localhost in 127.0.0.1 en sla het bestand op.

Wanneer u nu naar uw IIS website gaat zult u merken dat uw website een stuk sneller laad.