Klantensysteem Home > Kennisbank > Windows > De harddisk van mijn VPS is maar 15GB, Hoe kan dat?

De harddisk van mijn VPS is maar 15GB, Hoe kan dat?

Windows besturingssystemen worden standaard opgeleverd met een hardeschijf van ongeveer 15GB.
U kunt zelf de hardeschijf vergroten tot de juiste grootte.

- Login op de Windows VPS via Remote desktop of de VNC client.
- Klik op Start en zoek naar Disk Management.
- De hardeschijf informatie zal nu worden geladen, dit kan even duren.
- Nadat de hardeschijf is geladen ziet u een zwart/wit balkje met daarin staan "XX.00 GB Unallocated"
zoals u ziet is dit de overige ruimte die uw VPS nog over heeft.
- Klik nu met de rechtermuisknop op (C:) en kies "extend volume"
- Klik een aantal keer op volgende en de hardeschijf zal worden vergroot.

U heeft nu de juiste hoeveelheid schijfruimte op Windows.