Klantensysteem Home > Kennisbank > Algemeen > Wat is een Fair Use Policy (FUP)?

Wat is een Fair Use Policy (FUP)?

SupCloud biedt al haar gebruikers onbeperkt dataverkeer aan op basis van een fair-use-policy.
Dit houdt in dat SupCloud de hoeveelheid data van al haar gebruikers analyseert en hiervan het gemiddelde uitrekent.
Wanneer een gebruiker ver boven het gemiddelde zit zal SupCloud contact opnemen met de klant.
Overige regels voor de fair-use-policy zijn te vinden in onze algemene voorwaarden.