Klantensysteem Home > Kennisbank > Algemeen > Hoe snel krijg ik mijn VPS?

Hoe snel krijg ik mijn VPS?

Doordat SupCloud alleen VPS'en te koop zet als deze ook echt beschikbaar zijn krijgt u een VPS direct na betaling (met uitzondering van uitgestelde PayPal bank of creditcard betalingen).
Bestellingen die via Bitcoin verlopen vereisen bevestigingen en kunnen maximaal 2 uur duren.
Zodra u de betaling heeft voltooid ontvangt u een e-mail met de login gegevens voor het WebCP. Indien u heeft gekozen
voor een Linux distributie (met uitzondering van Turnkey Linux) kunt u direct inloggen via SSH, deze gegevens staan al in de e-mail.
Windows installaties hebben iets langer de tijd nodig, u zult de gegevens voor het WebCP wel al direct krijgen maar u dient te wachten tot het
status icoon in het WebCP groen brand. Daarna kunt u inloggen via VNC en de installatie volgen.
Voor meer informatie kunt u de Windows FAQ lezen.